Check In

Check Out

Adulti

Copii

Camere

Evenimente

Alege din cele 16 Sali de conferinte dotate cu echipament modern, aer conditionat si izolate fonic, ideale pentru evenimente dintre cele mai diverse. Salile noastre de conferinta pot sa gazduiasca evenimente de pana la 450 de persoane, inclusiv video conferinte, avand acces la internet WIFI.

Salile sunt indicate pentru seminarii, prezentari din domeniul vanzarilor, conferinte de presa, banchete si prezentari audio-video. Centrul nostru de conferinte si facilitatile de servire a meselor intr-un cadru privat, va ofera solutia ideala pentru evenimentele dumneavoastra si garantia reusitei lor. Majoritatea salilor beneficiaza de lumina naturala.

Sali Conferinte Parter

La parterul hotelului se gasesc trei sali alaturate, Crown Ballroom, Primavera si Orhideea, care pot gazdui impreuna evenimente de pana la 1000 de persoane.

CROWN BALLROOM

Cea mai mare sala de conferinte, aflata la parterul hotelului, dispune de parcare proprie cu 30 de locuri si intrare separata. Are o suprafata totala de 355 mp si o poate gazdui pana la 450 de persoane. Este o sala compusa din trei partitii mai mici care pot fi combinate pentru a creea un cadru flexibil pentru reuniuni, receptii, mese festive, prezentari de moda, lansari de masini sau orice alt tip de evenimente.

Bucurati-va de terasa si gradinile verzi care dau o nota de relaxare si te imbie la evenimente atat in interior cat si in exteriorul salii. Gradina este un loc minunat pentru orice tip de eveniment in aer liber. Foayerul generos are menirea atat de a intampina oaspetii, cat si de a gazdui pauzele de cafea dintre sesiunile conferintelor.

ORHIDEEA

Are suprafata de 159mp si capacitatea maxima de 80 de persoane. Se poate imparti in doua sali mai mici cu ajutorul unor pereti despartitori mobili astfel incat se poate utiliza pentru mai multe tipuri de evenimente si numar de persoane.

PRIMAVERA

Cu o suprafata de 160mp si o capacitate de 120 de persoane, Primavera este o sala ideala pentru orice tip de eveniment, fie petreceri particulare, fie conferinte, lansare de produs sau cocktailuri.

Primavera Bar este separata de sala Primavera si are suprafata de 93mp. Este spatiul ideal ca zona de receptie pre si post eveniment sau pentru pauzele din timpul evenimentului.

MAGNOLIA

Magnolia dispune de o terasa generoasa, inconjurata de gradini verzi, unde se pot amenaja bufete pentru pauzele de cafea, sau pentru activitati specifice unui team building. Sala, care are 160mp si o capacitate maxima de 200 de persoane, dispune de posibilitatea impartirii in doua sali cu ajutorul unor pereti mobili: Magnolia 1 si Magnolia 2 cu suprafata de 80mp si capacitatea de 80 de persoane fiecare.

Foayerul poate fi folosit atat pentru pauzele de cafea, buffet cu mancare, bauturi, cat si pentru expunerea de pliante, afise, lansare de porodus.

Sali Conferinte Mezanin

La mezanin se afla 7 sali de conferinta cu dimensiuni diferite, beneficiind de lumina naturala, ce ofera un cadru placut si functional, toate dotate cu echipamentul tehnic necesar unei conferinte de success sau intalniri de afaceri eficiente:

Transilvania cu o suprafata de 94mp

Muntenia cu suprafata de 41mp

Moldova cu suprafata de 45mp

Banat cu suprafata de 36mp

Oltenia cu suprafata de 25mp

Prahova cu suprafata de 36mp

Dobrogea cu o suprafata de 36mp

Copyright 2012 Crowne Plaza Bucharest. All Rights Reserved.
Bd. Poligrafiei 1, Sector 1, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 224 00 34